Iarna s-a finalizat și este timpul să aducem ceva mai multă culoare și prospețime în casele noastre. Chiar dacă ți se pare că nu ai timp pentru a-ți decora casă și tinzi să lași totul pentru Paște, cu aceste trucuri simple, nu ai nevoie mai mult de 20 minute pentru a-ți aduce un strop de primăvară în locuință.

Nu trebuie să întorci toată casa cu susul în jos, ci tot ce trebuie să faci este să așezi câteva decorațiuni în colțurile tale preferate, alături de celelalte decorațiuni pe care le ai. Înainte de Paște cu siguranță , vei completa cu decorațiuni pascale și pe poți păstra inclusiv pe aceasta.

Ideal ar fi să așezi decorațiunile după ce ai făcut curățenia săptămânală, ai șters praful, ai aspirat și curățat pardoselile cu un Detergent Pardoseli. Nu este neapărată nevoie să fi făcut curățenia intensivă de primăvară, pentru a aduce un plus de prospețime de primăvară în casa ta.

Iată, deci ce poți face în doar câteva minute.

Decorează ușa de la intrare

De ce să decorăm ușa de la intrare doar de Crăciun, când primăvara sunt atât de multe modalități de a face coronițe și aranjamente impresionante de flori?

Fie că alegi un aranjament cumpărat sau alegi să îl faci chiar tu, agață-l de ușa ta și bucură-te de primăvară de fiecare dată când intri în casă. În plus, vei aduce un zâmbet, și pe buzele vizitatorilor tăi.

Alege 2-3 decorațiuni pentru holul de la intrare

aranjament floral

Nu este nevoie să ai un hol mare pentru a-l decora cu un iz de primăvară.

Este suficient să adaugi 2-3 sfeșnice cu lumânări colorate roz, verde sau galben și un mic coșuleț de flori, lângă oglindă. Și deja, atmosfera arată cu totul altfel, nu-i așa?

Decorează un singur colț al sufrageriei

decorare colt sufragerie

Este suficient să aduci doar puțină culoare aici. Scapă sufrageria de monotonie și înveselește-o cu acele culori primăvăratice minunate.

Alege-ți colțul preferat al sufrageriei sau al camerei unde petreceți cel mai mult timp și adu câteva elemente colorate în albastru deschis, verde deschis , galben sau roz și folosește-te de aceste culori, fie la decorul pernițelor de pe canapea, fie la vaze sau la flori.

Tot aici poți pune câteva crenguțe de lemn în vaze peste care poți confecționa chiar tu câteva flori de hârtie creponată roz, pe care să le lipești peste crenguțele de lemn.

Pune câteva decoruri pe rafturi șau șemineu

decor semineu

Dacă ai un șemineu în casă, ce ar fi să îl decorezi cu câteva coșulețe cu flori și lumânări?

Dacă ești iubitoare de flori naturale, cu atât mai bine, pentru că aduci și mireasă aici, dar acum ai variante multiple de flori și decoruri artificiale în magazine de care te poți folosi. De la plante verzi, la flori colorate sau ornamente specifice primăverii.

Creează mai mult spațiu

creaza mai mult spatiu

Fie că vorbim de bucătărie, de sufragerie sau oricare altă cameră acum este timpul să creezi mai mult spațiu în casa ta și să faci loc pentru cât mai multe ghivece cu flori sau ornamente de primăvară.

Scoate acele lucruri pe care nu le mai folosești sau acele decorațiuni prea fade și adu mai multă bucurie prin culoare.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns