Daca un mahalagiu, parvenit si incult isi simte gura slobozita iese un val de injuraturi ca la usa cortului. Acum … nu zic ca nu te pot aduce la disperare unii reporteri cu idiotenia lor, dar asta nu inseamna ca un demnitar al unui stat membru UE trebuie sa-si afiseze subcultura si lipsa de demnitate in halul asta:

https://www.gtd.ro/videofiles/Becali-injua-un-reporter.flv

 

In fapt, de vina sunt tot realizatorii tv, care nu au inteles ca un om trebuie promovat asa cum e, adica de ce trebuie, una, doua sa de-a fuga la Becali sa le creasca ratingul? De ce nu-l pot lasa sa se zbata singur in negura subculturii sale? De ce avem nevoie de opinia unui incult?

A… si mai e un vinovat. Principalul amortit al acestei tari: Crin Antonescu, alias Somnorila, care si-a dovedit maestria politica, reusind sa-l intovarasasca pe Gigi cu cel caruia ii adresa aceste marete cuvinte.

P. S.: In atentia incultilor ce vor citi acest articol: definitia cuvantului slobozit din DEX poate fi gasita aici.

Anunțuri

3 gânduri despre „Gigi Becali slobozit la gura!

  1. Ce bine e acum fara el la TV. Fara zgomot de fond si fara interventii care sa ne impuie capul cu toate problemele si cu toate nimicurile lui oieresti, boieresti sau fotbalistice. Nu ca m-as bucura ca acum e la parnaie, departe de mine, mi-as dori sa-si duca viata frumoasa undeva departe de noi, el cu ale lui, noi cu ale noastre. Fara aparitii la televizor si fara scandaluri, injurii, calomnii si altele de genul asta.

    Apreciază

  2. Si totusi, e cazul sa fac si o completare, asa incat sa nu fiu inteles gresit. Linistea ne apartine, noua tuturor, el era responsabil cu zgomotul mediatic, uneori atat de puternic incat trebuia sa inchidem televizoarele. Drept pentru care absenta lui din adancul difuzoarelor pare o binecuvantare in perioada asta. Si o sa mai tina ceva timp, au mai ramas vreo trei ani de zile, nu-i asa? Sa vedem dupa aceasta perioada ce va fi.

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s