In orele de varf, pe unele trasee nu sunt suficiente nici cele trei usi din dotarea autobuzelor pentru accesul calatorilor dar cei din conducerea RATB vor sa introduca un nou sistem de acces: doar pe usa din fata!!!!

Dragi bugetari ce va ingrasati din banii bucurestenilor, este o idee foarte buna aceasta, cu conditia sa reusiti sa asigurati un numar suficient de autobuze, astfel incat calatorul sa nu se mai simta in autobuz precum sardina din conserva.

Nu va ajung banii sa suplimentati numarul autobuzelor? Nu e nevoi sa mai faceti licitatii cu parandelac pentru achizitionarea de autobuze. Este suficient sa va puneti chestia aia seaca pe care o tineati deasupra gatului la contributie. Eficientizati traseele actuale, infiintati traseele scurte (aduceti-va aminte de numerele barate din timpul raposatului) care sa circule la intervale mai mici pe portiunile foarte aglomerate.

Va dau si un exemplu: linia 141 circula full doar intre statiile Zetarilor si Eroii Revolutiei (un pic peste un kilometru) nu-i nevoie sa bagati autobuze din 3 in 3 minute care sa circule aproape goale pana la IMGB, folosind autobuzele existente infiintati linia 141  ,din trei – patru autobuze, care sa circule intre Eroii Revolutiei si Zetarilor … v-as mai da cateva exemple dar eu nu am salariul vostru …

Anunțuri

Un gând despre „Accesul in mijloacele de transport RATB

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s