Chinezarii de vanzare


Chinezii stiu sa vanda. Se gasesc chinezarii de vanzare peste tot, chiar si online! Au un super mega magazin online unde gasesti chiar tot felul de chinezarii de vanzare la pret de producator si cu transportul gratuit mai peste tot in lume.

Pe eForChina.com gasesti ultimul ragnet in materie de facaturi: de la HiPhone 5 cu TV analog, ecran de 4″ si camera de 1,3MP la uimitorul pret de 36 $ (transport inclus) pana la suruburi pentru iPhone 5, asta pentru cazul in care te-ai apucat sa-ti repari singur aifonul si i-ai ratacit surubelele, pentru doar 0,99$ (transport inclus, bine inteles).

NU am scris articolul pentru a va recomanda acest site, eu unul nu as cumpara nimic de aici, ci pentru ca este chiar amuzant. La comentariile unei facaturi de aifon, un client din state intreba: „Aparatele au sigal Apple?” si raspunsul i-a venit prompt si uimitor: „NU. Dar daca doriti va putem livra un abtibild, sa-l lipiti singur! La cerere personalizam telefoanele cu brandul si sigla pe care o doriti dumneavoastra.”

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s