Noua generaţie de televizoare interactive 3D oferă nu doar o experienţă vizuală unică ci vă aduce cu adevărat tehnologia secolului 21 în case.
Televizorul Interactiv LED 3D Samsung, 138 cm, Full HD nu este doar un televizor, este mai degrabă o tabletă imensă, care evident poate face cu mult mai multe lucruri decât o tabletă, iar experiaenţa 3D devine astfel inegalabilă!
Acest televizor îţi poate deveni chiar companion pentru că te recunoaşte, îţi recunoaşte vocea, faţa gesturile … poate astfel să se conformeze mai uşor preferinţelor tale. Poţi să-i vorbeşti şi să-i ceri să facă anumite lucruri. E incredibil!

http://www.grig.co/wp-content/uploads/2012/06/mediaplayer.swf

Acum poţi să obţii Televizorul Interactiv LED 3D Samsung, 138 cm, Full HD beneficiind de o reducere de peste 20% sub forma unui cadou la alegere: o tabletă sau un alt televizor!

Anunțuri

2 gânduri despre „Televizorul interactiv 3D

  1. Pe timpul lui nea Nicu un televizor alb-negru costa 3000 de lei, unul color 7000 de lei (dar pentru acesta iti trebuia programare) si asta in conditiile in care salariul mediu era undeva sub 3000 de lei pe luna!

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s