WrodPress este cea mai folosită platformă pentru gestionarea conţinutului pentru că este uşor de administrat, are o interfaţă prietenoasă şi poate fi personalizată uşor cu ajutorul modulelor.

Dacă încă nu folosiţi această platformă de publicare dar doriţi să o utilizaţi, o puteţi descărca de pe ro.WordPress.org. Tot aici găsiţi şi toate informaţiile necesare pentru instalare.

Pentru început platforma WordPress nu va avea instalate decât două module: Akismet şi Hello, Dolly.

Akismet este un modul de care nu vă puteţi lipsi. El este singurul modul care vă poate păstra Comentariile lipsite de SPAM. Puteţi să vă puneţi milioane de filtre gen Captcha în formularul de comentarii căci nu veţi face altceva decât să puneţi piedici în faţa impulsului de a comenta celor ce vă vizitează blogul. Modulul Akismet vă protejază de SPAM fără a deranja vizitatorii. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să-l activaţi, să obţineţi gratuit o cheie şi să aveţi grijă să nu marcaţi cu „nu este SPAM” nici un SPAM adevărat, pentru că acest modul învaţă şi de la utilizatori cum să separe SPAM-ul. Dacă, din întâmplare scapă un comentariu SPAM este de ajuns să-l marcaţi ca atare şi nu vă va mai supăra în viitor.

Dacă modulul Akismet este unul de care nu vă puteţi lipsi, modulul Hello, Dolly este unul care nu vă aduce mai nimic folositor. Acesta din urmă este promovat din două motive:

  • Este primul Modul scris pentru WordPress
  • Aduce un omagiu lui Louis Armstrong.

Hello, Dolly face ca în colţul din dreapta sus al blogului vostru să apară în mod aleator câte un vers al cântecului Hello, Dolly

http://www.grig.co/wp-content/uploads/2012/06/player.php?g=i:ETARGET-ro-49338-450×300-VIDEOhexaRGBColor:ffffff,preRoll:no,midRoll:no,midRollPause:5,postRoll:yes,autoLoad:yes,autoStart:no,f:http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DkmfeKUNDDYs

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s