Cum arată o căpuşă?


Păi o căpuşă arată cam ca cea din poză, dar de cele mai multe ori căpuşele nu arată în nici un fel, pentru că sunt atât de mici când sunt flămânde încât trec neobservate. Se deplasează cu viteza melcului bolând, de aceea nu prea le simţim când se urcă pe noi, iar de cele mai multe ori sunt confundate cu mici păianjeni.
Cert este că locurile cu iarbă verde şi umedă din parcurile Bucureştene, dar nu numai, sunt pline de căpuşe. Şi mai multe se găsesc în locurile des frecventate pentru un picnic la iarbă verde într-una din pădurile de lăngă Bucureşti.
După ce câteva cazuri grave de îmbolnăvire în urma înţepăturilor de căpuşe au făcut vâlvă în presă, mulţi oameni au început să se întrebe:
Cum arată o căpuşă?, dar cel mai bine ar fi să afle cum se pot proteja de ele, mai ales că după atâtea zile ploioase şi noi şi căpusele abia aşteptăm un picnic la iarbă verde!

http://www.grig.co/wp-content/uploads/2012/05/show_ads.js

Anunțuri

2 comentarii

  1. Iti multumesc eu am crezut ca am fost muscat de una si acum observ ca am niste gauri mici in mana dar totusi eu cred ca nu a fost capusa ci a fost o coaja mare si rotunda oricum capusa cum ai zis si u nu este mare cand este flamanda si doctorul a spus ca ele nu mai pot iesi din organism

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s