Astăzi mă simt  incapabil de a evolua, de a fi destul de versatil pentru a parcurge drumul alambicat către niciunde. Nu m-am desprins încă de planurile din copilărie, dar drumul către acele ţinte nu este aşa de scurt pe cât îmi imaginam eu că va fi.

Astăzi am sărbătorit în mod  involuntar 13.264 de zile pe acest Pământ. Uitându-mă în urmă, pentru a-mi vedea inocenta de altă dată am observat doar zadarnice zbateri. Un tremurat nătâng îmi zmulse cireasa tortului de sărbătorit făcându-mă să-mi revizuiesc ţelurile căci degeaba sunt captusit cu bune intenţii fiind sortit să-mi păstrez locul pe care îl am, să fac parte din clasa socială de  margine.

Găsiţi şi la: virusache, sara, mitzaabiciclista, redsky, psi, anaid, rokssana, almanahe,abisuri, cita, scorpio, valentina cele 12 cuvinte, parte a provocării 39

Anunțuri

14 gânduri despre „Duzina de cuvinte – Incapabil

  1. Eu vă mulţumesc pentru urări, ele sunt binevenite oricând! Cei ce au folosit calculatorul au realizat faptul că nu a fost chiar ziua mea de naştere. A fost o zi în care anumite evenimente m-au făcut să fiu un pic mai melancolic şi să-mi privesc trecutul şi perspectivele de viitor dintr-un alt punct de vedere, cam aşa cum se întâmplă deobicei atunci când mai trecem un an pe răbojul vieţii!

    Apreciază

  2. Pingback: Un blog de poveste » Blog Archive » Duzină de cuvinte….pe ţigăneşte
  3. Pingback: psi-words » duzina de cuvinte- gand
  4. Pingback: duzina de cuvinte -12- cireasa « Rokssana's Blog

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s