Sunt genul de persoană care intră în belele, iar apoi caută și găsesc soluții. Nu am fost niciodată prea precaut în ceea ce privește situația financiară.

Scriu acest articol pentru că vreau să înțelegeți de ce, deși acest blog a fost la început doar pentru gânduri și păreri personale, cu timpul au apărut din ce în ce mai multe reclame, articole sponsorizate, articole publicate de alții și articole menite să aducă venituri din marketing afiliat.

Voi încerca să păstrez blogul acesta cât mai personal, cu toate acrobațiile făcute cu scopul de a aduce venituri.

Cum stau acum și care este targetul în privința veniturilor din online

În primele 15 zile ale acestui an am obținut din acest blog 700€, de 70 de ori mai mult decât am obținut în anul 2022. Vorbim de venituri înregistrate, neîncasate încă. Sună bine, dar insuficient pentru a-mi realiza toate planurile pentru 2023, suficient însă pentru a-mi spune că targetul de 60.000€ pe care mi l-am propus pentru acest an nu este de neatins.

Știu că sunt foarte mulți oameni mult mai talentați și pregătiți decât mine care nu au obținut acest venit dintr-un blog deși au perseverat în încercări foarte mulți ani.

Știu că acest target pare o utopie. Doar timpul îmi va spune dacă am greșit sau nu atunci când l-am setat.

Știu că nu am nici o șansă să ajung la acest total fără a investi o parte din venituri într-o găzduire dedicată, fără a optimiza felul în care acest blog se prezintă în fața utilizatorilor și, mai ales, fără un conținut sincer, relevant și util.

Acum știți

Acum știți de ce în 15 zile din 2023 au apărut 35 de articole pe acest blog, deși în tot anul 2022 nu au apărut decât 150. Mi-am propus un minim de 1500 de articole în 2023, sunt în urmă.

Acum știți de ce sunt mult mai receptiv față de cei care se implică, lăsându-și opinia pe acest blog și de ce citesc și comentez din ce în ce mai mult, pe mai multe bloguri.

Acum știți de ce sunt mai deschis la colaborări, atât timp cât voi avea de câștigat de pe urma lor.

Spuneți-mi cu ce greșesc

Nu sunt supărăcios și voi încerca să iau partea constructivă din fiecare comentariu negativ, fie el și răutăcios. Comentariile sunt destul de libere pe acest blog, atât timp cât nu pot fi catalogate drept spam sau ofensatoare.

Sunt nerăbdător să aflu părerea voastră despre ceea ce mi-am propus ca realizări în acest an!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 5 comentarii

  1. Alexje

    Salut. In primul rand, multumesc ca ai ajuns si la mine pe blog :).
    In al doilea rand, iti urez mult succes in a-ti indeplini targetul. E o suma foarte mare, dar e foarte important ca tintesti sus.
    Cand incepusem sa fac si eu ceva euro cu blogul, m-a penalizat google. Ar fi vreo 5..6 ani in urma. De atunci mi-am bagat picioarele in el de blog, cu toate ca m-a penalizat pe buna dreptate tinand cont cat de penale erau articolele de la acea vreme.
    Acum mai scriu extrem de rar doar ca sa nu-l inchid, ca nu am deloc incredere in retelele sociale, iar daca vreodata in ani vreau sa scriu ceva necenzurat pe net, sa am unde o face.

    1. Grig

      Îți mulțumesc pentru încurajări. Am abandonat și eu de multe ori ideea de a mai scrie pe bloguri, acum regret. Cred că trebuia să fiu mai perseverent

  2. Vasile R

    Mult succes! Nu cred că greșești și cât timp nu văd câte o reclamă la fiecare două rânduri, înseamnă că e decent.

    1. Grig

      Îți mulțumesc pentru opinii!

  3. Marius

    E bine ca lumea devine din ce in ce mai transparenta. Bani se fac din online, daca muncesti si ai o strategie.