Funeriule, ești voaior bre?


Este uluitor cum îşi freacă departamentele de ştiri de la unele televiziuni mâinile de bucurie că un animal ce era angajat ca şi cadru didactic la un liceu din Sfântu Gheorghe şi-a dat arama pe faţă!
A mai fost un caz mediatizat zilele trecute la un liceu rezervat odraslelor proaspăt căpătuiţilor şi domnul Funeriu nu zice nimica de zici că e voaior!
Bre Funeriule, în momentul în care vezi că un animal s-a strecurat printre oamenii angajaţi în instituţia pe care o conduci trebuie să faci în aşa fel încât tot lanţul trofic care a permis această incluziune să dispară! O reacţie d’asta aş fi vrut: „Cine la angajat pe profu de sport? Cutăriţă?! Dar pe Cutăriţă? Cutărescu?! marş afară animalelor şi vă invit la trebunal, căci vă dau în judecată pentru prejudiciu de imagine adus instituţiei!” sau dacă vi se pare prea dură pentru o doctrină „liberală” puteaţi măcar să adunaţi prostituatele de pe stradă şi să le faceţi loc în schema de personal de la şcoli astfel încât profesorii frustraţi care nu-şi mai permit să meargă la curve din cauza politicii salariale să aibă un loc unde să-şi elibereze tensiunile sexuale!
Poate vă gândiţi la faptul că astfel de scandaluri nu vă fac bine la imagine şi om politic fiind imaginea e totul căci în spatele imaginii ….

Alte articole despre Funeriu:

Funeriu nu se dezminte …
Comentând la rece examenul de Bacalaureat …

Anunțuri

2 comentarii

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s