Iohannis a fost total neinspirat când a ieșit precum păduchele în frunte să anunțe că la începutul săptămânii următoare va decreta Starea de Urgență. Cred că aceasta a fost cea mai neinspirată declarație a domniei sale de când și-a făcut apariția pe scena politică.

Nu poți să anunți că vei decreta Starea de Urgență după ce se termină week-endul fără să fii foarte explicit cu ceea ce va conține acel decret. Acest anunț nefericit a produs o isterie în masă prin București. Marile magazine au fost luate cu asalt, multe dintre ele dovedindu-se incapabile să gestioneze afluxul de clienți încă de la primele ore ale dimineții. Astfel s-au creat premisele unei contaminări intracomunitare în masă. Așa s-a întâmplat și în Italia, unde îngrămădeala din marile magazine a accelerat răspândirea virusului.

Îmbulzeala de azi, de la shopping va fi cea care ne va pune capac în următoarele 2 săptămâni!

Până la urmă am ajuns să cred că nu virusul este cel care este prea contagios, ci noi suntem prea isterici și de frica morții facem fix ceea ce nu ar trebui să facem!

Panica este cea care ne va îmbolnăvi în masă.

În privința lui Iohannis, tind să cred că a făcut această gafă deoarece este prost consiliat, dar tot regret amarnic votul de încredere pe care i l-am acordat. Dacă d-na Viorica câștiga alegerile prezidențiale putea declara orice deoarece prea puțină lume ar fi luat-o în serios.

Acum, răul este deja făcut! Nu ne rămâne decât să încercă să facem fiecare față cum putem situației …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns