Astăzi mi-au trecut prin bostănel foarte multe idei bune pentru viitoare articole pe blog dar cum nu am avut un carlig destul de bun pentru a agăţa una mi-am zis că este suficient să mă aşez în faţa provocării psi-words şi să-mi pun neuronul în suprasarcină încercând să-i fac faţă.

Iată câteva frânturi din primele gânduri recuperate:

1). Plana asupra Europei Unite ameninţarea unui referendum al cărui rezultat deja se ştia şi pentru a feri pruncul numit UE de orice leziune unii au decis să-l ferească de acest impact ascunzând într-un sertar principiul democraţiei.

2). Atunci când se află la volan mulţi se cred pe un circuit de formula 1 chiar dacă ei circulă pe un drum public într-o localitate desconsiderându-i pe ceilalţi participanţi la trafic sau mai grav pe pietoni. Acest obicei malign a făcut mai multe victime în România ultimilor ani decât războiul din Libia printre rândurile celor ce au avut nesansa să-i întâlnească. Ma bucurat în schimb iniţiativa Regelui Cioabă de a strânge semnături pentru a înainta o propunere legislativă care să mărească pedepsele împotriva celor ce au luat viaţa unor oameni nevinovaţi datorită aroganţei cu care conduc vehicule pe drumurile publice.

3). Sper din suflet ca un vartej să apară din senin şi să cureţe actuala clasă politică de gunoaie. Criza economică mondială şi furturile din banii publici ne-au adus în situaţia în care orice alunecare necontrolată a politicienilor ne poate semna sentinta lăsându-ne antrenaţi de avalansa datoriilor suverane.

Au mai folosit cele 12 cuvinte bolduite: Psi, abisuri, Redsky, Virusverbalis, Carmen Sima, scorpio72, rokssana, anaid, cristiangheorghe, Dagatha, dictatura justiţiei, cita.

Anunțuri

16 gânduri despre „Duzina de cuvinte – Idei de articole

 1. Pingback: Duzina de cuvinte (13) – Ziua a noua… « BLOG D'AGATHA
 2. Pingback: psi-words » duzina de cuvinte- cartea
 3. Pingback: Duzina de cuvinte: Mistere(3) | Redsky2010's Blog
 4. Dacă am apucat să apăs pe „publish” înseamnă că a ţinut! (mai am ceva neuroni dar îi ţin de rezervă!)
  Cred că de săptămâna viitoare mai scot unul la iveală şi am să particip la duzină cu încă un blog, cu toate că îmi jurasem să nu mai scriu nici un articol pe el!

  Apreciază

 5. Pingback: Duzina de cuvinte: Sens « My virtual Outback
 6. Pingback: A plana sau … a nu putea plana « Abisuri
 7. Pingback: duzina de cuvinte -10- delir « Rokssana's Blog

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s