Acesta este un articol despre platformele care îți permit să faci bani urmărind reclame, dacă vrei să afli mai multe despre Cum să faci bani din reclame, caută aici informațiile necesare.

Metode alternative de a face bani:

Sunt la modă site-urile care nu fac altceva decât să livreze reclame. Un astfel de site te plătește doar pentru a viziona timp de câteva secunde o reclamă. Plata se face în BitCoin.

Pentru a viziona o reclamă pe un site timp de 10 secunde primești aproximativ 0,00075 mBTC, adică 3 euro pentru 10.000 de anunțuri vizualizate.

Într-o oră poți vizualiza 180 de anunțuri, multe dintre ele conținând reclame către alte posibilități de câștig, mult mai avantajoase.

Pare puțin, dar mai sunt și alte facilități de exploatat.

Pentru a afla detalii puteți face click aici.

Obții rapid un credit:

Poți obține rapid un credit de nevoi personale, online, doar cu buletinul.

Vezi condiții

Să descoperim împreună alte 5 platforme care permit să câștigi bani urmărind reclame.

  1. Swagbucks
  2. MyPoints
  3. InboxDollars
  4. Nielsen
  5. Prize Rebel

Swagbucks

Swagbucks este una dintre cele mai populare platforme pentru cei care doresc să urmărească reclame pentru bani. Oferă multe modalități diferite de a câștiga bani în plus, cum ar fi jocul, participarea la sondaje și, bineînțeles, vizionarea reclamelor.

Punctele pe care le câștigați (numite Swagbucks) pentru vizionarea fiecărui anunț video pot fi răscumpărate în carduri cadou sau chiar în numerar PayPal.

La Swagbucks, există și un bonus de bun venit. Veți putea vedea cât puteți câștiga pentru fiecare videoclip pe care îl vizionați, acest lucru vă putându-vă ajuta să vă planificați timpul și să fiți mai eficienți.

Acestea fiind spuse, trebuie să știți că vizionarea reclamelor pentru bani în Swagbucks nu este foarte profitabilă și că aceasta nu poate deveni o sursă de venit pe care să te poți baza pentru supraviețuire, dar dacă nu te deranjează să ai o fereastră în fundal în timp ce faci alte lucruri, s-ar putea să-ți pară profitabil.

Vârsta minimă pentru înscriere este de 13 ani (minorii sunt încurajați să solicite permisiunea unui tutore înainte de a se înregistra).

MyPoints

MyPoints este activ din 1996, ceea ce îl face unul dintre primele site-uri care oferă un astfel de program de monetizare. Mai mult, oferă o gamă largă de videoclipuri, inclusiv clipuri de bârfe de la Hollywood și acoperirea unor evenimente precum Globurile de Aur.

Retragerile se pot face prin carduri cadou Amazon sau Visa, oferindu-vă posibilitatea de a economisi bani atunci când faceți cumpărături. MyPoints vă plătește atunci când faceți cumpărături online de la comercianții preferați și vă oferă recompensele prin carduri cadou gratuite.

InboxDollars

Deocamdată nu poți folosi această metodă de a face bani decât dacă ești din Statele Unite ale Americii

Chiar dacă această platformă nu este momentan disponibilă decât celor care folosesc IP-uri din SUA, InboxDollars este prezentă în această listă datorită popularității sale.

InboxDollars este un site incredibil de popular în SUA, oferind recompense în numerar pentru sondaje online, aceasta fiind o modalitate legitimă de a câștiga bani în plus în timpul liber.

Cu un bonus de 5 USD imediat pentru înscriere, Inbox Dollars oferă câteva modalități diferite de a câștiga bani: prin vizionarea reclamelor, completând sondaje plătite și, de asemenea, jucând jocuri.

Pe măsură ce vizionați videoclipuri, veți începe să primiți lozuri care pot conține premii cu valori între 0,05 USD și 30 USD sau mai mult (aceste câștiguri aleatorii fiind interesante prin acest mod inedit în care pot fi primite).

Plățile pot fi efectuate într-o varietate de moduri, de la primirea în contul PayPal, la carduri cadou electronice sau pur și simplu prin donarea banilor către o organizație de caritate preferată.

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să locuiți în SUA pentru a vă înscrie.

Nielsen

Nielsen funcționează ușor diferit față de celelalte platforme de pe această listă, te plătește să-ți folosești dispozitivele așa cum le folosești în mod regulat zi de zi.

Nu trebuie să accesați site-ul Nielsen, în schimb, veți descărca aplicația Nielsen pe smartphone sau software-ul oferit de Nielsen pentru orice alte dispozitive inteligente.

Aplicațiile trimit apoi către Nielsen date anonime despre modul în care vă folosiți dispozitivele (acestea nu colectează conținutul site-urilor web vizitate și NU colectează ID-uri de utilizator, parole sau alte informații personale).

Toate aceste date ajută la construirea unei imagini mai ample asupra comportamentului consumatorilor, care este foarte valoroasă pentru companiile de marketing. În schimb, Nielsen te plătește să faci parte din acest proces. Trebuie să aibă 18 ani pentru a se alătura Nielsen.

Recompensele la tombolă de 10.000 USD sunt oferite lunar.

PrizeRebel

PrizeRebel este un alt site de recompense pentru membri care oferă bani pentru vizionarea reclamelor. De asemenea, are sute de opțiuni de card cadou, inclusiv Amazon, PayPal, Visa și Google Play. Plata minimă este redusă și rapidă, cu răscumpărări începând de la 2 USD.

Înregistrarea este rapidă și nu necesită multe informații personale – vă puteți înscrie fie cu o adresă de e-mail, fie prin contul dvs. de Facebook.

PrizeRebel există din 2017 și a plătit mai mult de 22 de milioane de dolari membrilor săi, așa că sunt cu siguranță o modalitate destul de sigură de a viziona reclame pentru bani.

Trebuie să ai 18 ani sau mai mult pentru a te alătura Prize Rebel

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns