Cazul 1. Nu-l mai vrei pe Iohannis încă 5 ani la Cotroceni

Dacă părerea ta sinceră este aceea că Iohannis nu este persoana potrivită pentru a ocupa funcția de președinte al României în următorii 5 ani, nu face prostia să o votezi pe Viorica duminică. Doamna Dăncilă este singurul contracandidat cu șanse reale pe care Iohannis l-ar mânca pe pâine în turul doi.

Dacă în turul 2 va intra Viorica Dăncilă, Iohannis va obține pe puțin 80% din voturi. Atât voturile lui Dan Barna cât și cele ale lui Teoader Paleologu vor veni cu siguranță către Iohannis, iar celelalte vor fi împărțite.

Dacă ești pesedist și vrei să te răzbuni pe Iohannis pentru felul în care a contracarat mișcările PSD, nu face greșeala de a-i ridica mingea la fileu votând cu Viorica Dăncilă. Știu că și tu, în sinea ta, ai murit de râs văzând câte inepții poate scoate pe gură această „doamnă” a politicii românești, care a reușit să crească partidul de la 22% la 17% în timp ce-și dorește să câștige toate alegerile de anul trecut.

Poți să-l pui pe Iohannis în dificultate votând cu Dan Barna. Dacă Dan Barna intră în turul 2, vei reuși să bagi zânzanie în actuala „putere”! Își vor scoate ochii precum corbii …

Cazul 2. Crezi că Iohannis este persoana potrivită pentru a sta încă 5 ani la Cotroceni

Du-te la vot, voteză cu Iohannis liniștit și vizitează un muzeu, vezi un film, fă orice altceva îți place deoarece Iohannis va ieși președinte, garantat 99,99%!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu