Nu-i nici o noutate în faptul că încerc să trăiesc din ceea ce fac online. Ce se întâmplă cu blogul acesta de au început să apară diverse articole, pe diverse teme, ca ciupercile după ploaie?

M-am săturat să îmi storc creierii pentru a ridica diverse site-uri ale unor oameni care nu înțeleg care este costul serviciilor SEO și de ce poate fi atât de mare.

De ce să încerc să răzbesc printre tot felul de agenții seo în drumul meu spre client, pentru a presta o muncă care cu greu este plătită la adevărata sa valoare?

Știu cum să cresc valoarea unui site, știu cum să-l fac să atragă mai mulți vizitatori. Atunci, de ce să nu investesc eu mai mult timp și mai multă energie în acest blog, pentru a-l face cât mai popular?

Mi-am propus să aduc acest blog la stadiul de peste 5 mii de vizitatori unici pe zi cât mai repede posibil, sper să am putere de muncă suficientă încât să îmi duc planul până la capăt.

Am prostul obicei de a nu-mi duce proiectele la bun sfârșit, dar sper să reușesc să schimb acest lucru!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. mhm

    adevărata sa valoare* – Scuze, dar tu vrei sa ridici un bloc prin SEO, dar ai probleme in ceea ce priveste gramatica. Cam greu…

    1. Grig

      Da meștere, cu toții avem probleme cu gramatica, unii mai multe, alții mai puține. Îți mulțumesc pentru atenționare, doar că nu era vorba de o greșeală gramaticală strecurată din neștiință, ci una datorată neatenției în utilizarea „gboard„. Probabil că și tu, la rândul tău, ai întâmpinat aceeași problemă atunci când ai scris bloc în loc de blog.

      La urma urmei, nu sunt nici parlamentar, nici prim-ministru, deci am voie să mai stâlcesc limba română din când în când!