OTV-ul este generator de paranoici!


În două zile am întâlnit două cazuri de paranoizi generaţi de cultura Dan Diaconescu via OTV.
În primul caz o băbuţă, genul tipic de ţaţă de birou, tot se lăuda cum ea i-a dat lui Dan Diaconescu ideea să investească în aur şi de aceea a „luat-o razna Băsescu cu Roşia Montană”!
Al doilea caz m-a enervat la culme deoarce aşteptam de 15 minute la rând să plătesc o rată la bancă deoarece o altă „paranoidă” încerca să convingă un funcţionar că ea are voie să scoată bani din contul soţului, că împuternicirea pe cont o să fie rezolvată, chestii de formalităţi pentru că ea e verişoara unei celebre tăietoare de vene proprii ce a apărut şi la OTV şi că toată lumea ştie cazul ei, şi că dacă el nu ştie despre ce bate ea câmpii să-l sune pe directorul băncii că ăla tre’ să fie mai cult şi să fi auzit de ea la OTV!!! Ce dracu’!
Plin de spumele mării şi cu cămaşa îmbibată în transpiraţie mi-am zis că o să devenim paranoizi cu toţii prin empatie, dispatie sau cine mai ştie cum dar interacţionând tot mai des cu astfel de schizofrenoizi … cred că e timpul să mă opresc aici căci din recitirea textului observ că apar semne de contagiune!
P.S.: Atentatul la sănătatea publică nu se referă şi la sănătatea mintală mentală?

Anunțuri

3 comentarii

  1. […] ce s-a mai întâmplat săptămâna ce a trecut am aflat că Dan Diaconescu, mogulul ce a făcut avere pe spinarea idioţilor, a reuşit să-şi înscrie partidul şi că a fost la Timişoara unde a aberat nişte chestii […]

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s