Există un executor judecătoresc cu mult tupeu. Omul și-a făcut un site prost, a prins la câteva instituții bancare și apoi s-a apucat să recupereze creanțe. Îl interesează spiritul și litera legii doar în măsura în care poate da o mireasmă de legalitate acțiunilor sale. Profită cât poate de neștiința celor îndatorați și de anumite relații de „prietenie” și-i dă înainte cu niște executări silite.

Îmi propun să fac o investigație asupra tuturor dosarelor de executare silită, mă voi folosi de toate metodele legale pentru a demonstra eventuale ilegalități ale acțiunilor acestui birou. Am nevoie, în acest sens, de avocați buni și de informații din partea celor ce au fost executați silit de BEJ Ionescu Marian-Daniel.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 13 comentarii

  1. Ciupitu maria

    Buna seara,am fost executata silit de acest bej,pt o datorie la zaplo.am incercat sa vorbesc cu dansul insa dintr-un ironism nu iese.trimite poprire la banca si la firma pt 1200 roni dar imi spune ca defapt am de plata 1900,ii spun ca vreau sa platesc cei 1200 si sa imi deblocheze contul dar…surpriza imi spune ca va debloca contul cand va crede el de cuviinta ca s-a platit datoria.adica chiar daca platesc cei 1200 contul nu se va debloca .ma puteti ajuta? va rog …

  2. Anonim

    Salut sunt in curs de executare silita de acest BEJ, momentan in proces, da pot sa afirm cu tarie ca sunt multe probleme in ceea ce priveste felul cum am fost executat. Despre informarea mea nici nu mai vorbesc.

  3. Ciupitu maria

    Ce fel ai fost informat?

  4. anonim

    Pai am fost informat conform unui borderou de zeci de ori insa in realitate nu am fost informat niciodata nici despre creanta nici despre cesiunea creantei.

  5. Marian

    Firma de cacat. Stau de 35 de minute și nu Răspunde nimeni la telefon. Dar mai au și pretenții ca tre sa aștepți 8 minute pana te preia un dobitoc de la ei

  6. Nicușor

    Și eu am aceași problema , nu am fost informat absolut deloc nu am avut niciun contact telefonic ori de orice alta natură cu acest bej ,acum sunt executat silit iar așa zisul bej nu răspunde sub o forma apelurilor telefonice , menționez că am fost plecat din tara timp de 2 ani iar datele mele de contact nu s-au schimbat .

  7. vali

    Am avut poprire din partea acestui bej, am terminat de platit de mai bine de 2 luni, la locul de munca nu mi se mai opreste nimic, dar pe contul bancar inca este activa poprirea.

    1. Grig

      Cred că trebuie să iei o hârtie de la executor și să o duci la bancă …

  8. vali

    De curiozitate am intrat pe zaplo, la ei ultima plata a fost facuta pe 14.12, inca mai am 106 lei de platit.
    La executor la birou nu raspunde nimeni, o sa ma duc pana la el la birou sper sa nu fie in concediu.

  9. Cioca Cristian

    Sunt in aceeasi situatie ca si voi , mi-au blocat contul si nu stiu ce sa fac , cu cine sa iau legatura . In afara de un msj pe tel , fara nici un numar unde as putea suna , nu am nimic .
    Ma puteti ajuta macar , va rog , cu un sfat sau o informatie , in legatura cu ce as face ?
    Voi cum a-ti procedat , a-ti gasit vreo rezolvare ?
    Multumesc anticipat !

  10. EXTERMINATU

    Mergeti la un avocat. Individul are sustinere de la banci-guvern-magistratur, singuri procurori card l-au declarat penal au fost cei de la sectia care va fi desfiintata. Nu AVEM VOIE la un acoperis numai ALESUL INTRE ALESI are 6 CASE.

  11. Viorel

    Si eu sunt unul dintre ghinionistii care a trdbuit sa aiba de a face cu BEJ Ionescu Daniel.
    Am avut o poprire in 2017 si achitata integral in 2018. Acum doua saptamani am fost la ING (banca la care aveam cont activ in 2017-2018) ca sa redeschid contul.
    „Supriza” – figuram o poprire de de la domnu’ Ionescu. Am sunat in disperare la toate cele 4 numere de telefon de pe site timp in fiecare zi timp de 2 saptamani si nu mi-a raspuns nimeni. Le-am dat mai multe mail-uri si abia astazi am primit adresa de incheiere a executarii silite care este datată cu 27.04.2020.
    Deci domnu’ Ionescu a recuperat integral in 2018 suma din poprire dar nu s-a sinchisit sa faca si incheierea dupa. Abia dupa 5 email-uri si amenintari cu sesizari la UNEJ si ANPC am primit adresa de incheiere a executarii silite.
    Acum sa vedem in cati ani primeste si banca adresa de sistare…
    Mult succes si nervi de oțel cu acest „individ”.

  12. Grig

    @Viorel În principiu, banca ar trebui să se mulțumească cu adresa de încheiere a executării silite pe care ai primit-o. Nu cred că e cazul să aștepți să primească și banca o adresă de sistare.