Boschetarii sau câinii vagabonzi ?


Se discută foarte mult despre problema câinilor vagabonzi de pe străzile bucureştene. Să fie eutanasiaţi sau sterilizaţi ? Dar de boschetari, vagabonzii cu două picioare, nu se prea vorbeşte.
Pe mine nu mă deranjază atât de mult câinii vagabonzi se cât mă deranjază boschetarii, aurolacii, drogaţii sau cum le-o mai spune. Sunt mult mai agresivi vagabonzii cu două picioare decât patrupedele aşa că nu înţeleg de ce nu ia statul nici o măsura. Eu plătesc impozite şi taxe statului tocmai pentru ca acesta să mă facă să mă simt în siguranţă pe stradă.

Anunțuri

2 comentarii

  1. […] Boschetarii sau câinii vagabonzi ? Blog this! Bookmark on Delicious Digg this post Recommend on Facebook Buzz it up share via Reddit Share with Stumblers Share on technorati Tweet about it Buzz it up Subscribe to the comments on this post Tell a friend Tags: maidanezii, vagabonzi « Vin colindătorii, ce le dăm: bani sau covrigi? […]

    Apreciază

  2. Nu mi-as dori ca boschetarii sa fie eutanasiati, cu toate ca unii nici nu realizeaza ca traiesc dar parca se simte nevoia ca ei sa fie castrati si parca nici o bulina galbena agatata de ureche nu le-ar strica !

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s