Astăzi, datorită unei erori de soft, bucureștenii au putut circula gratis.

Toate aparatele de taxat afișau mesajul „Garaj”.

Ghinionul meu a fost acela că am trimis SMS înainte de a afla pentru a-mi plăti un abonament de o zi.

Oare cine va acoperi pierderile suferite, cel care a semnat contractul pentru acest sistem de taxare sau firma care l-a implementat?

UPDATE

Iată și un comunicat oficial din partea RATB:

Probleme tehnice la Sistemul Automat de Taxare

Sistemul Automat de Taxare (SAT) care asigură încasarea contravalorii călătoriilor în mijloacele de transport ale RATB prezintă unele probleme tehnice pe platforma online și la validarea plății cu portofel electronic.
Specialiștii care administrează SAT lucrează pentru identificarea cauzelor și remedierea urgentă a situației. RATB a luat măsuri ca angajații însărcinați cu verificarea titlurilor de călătorie să nu aplice sancțiuni în astfel de cazuri.
Regretăm situația apărută și îi informăm pe cei afectați de aceste disfuncționalități că pot recupera diferența dintre tariful de călătorie și suma dedusă în mod eronat de sistemul electronic solicitând acest lucru în scris, prin email la info@ratb.ro, precum și prin poștă sau direct la sediul Regiei din Bd. Dinicu Golescu nr.1, sector 1, București.
Sursa: www.ratb.ro

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Ion Botoaca

    Cate zile va trebuie sa cititi emailul pe care vi l-am trimis referitor la deranjamentul pe care il am la telefonul fix.Nu am ton de sapte zile???????