Pachet promoțional de vacanță: Aparat foto digital Panasonic DMC S3 + Sistem de navigatie Evolio E470, Europa


De obicei nu mă omor cu recomandările de produse, dar pachetul Aparat foto digital Panasonic DMC S3 Sistem de navigatie Evolio E470, Europa de la eMag merită într-adevăr toți banii. Iată câteva detalii:

Panasonic DMC S3 descriere:
O camera simpla, stilata si inteligenta cu Modul iA (Intelligent Auto) incorporat

Functia MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) este integrata, la fel ca si la celelalte modele entry, pentru a preveni imaginile blurate cauzate de tremuratul mainilor, si permite utilizatorilor sa obtina imagini clare si cu contururi bine definite. De asemenea, functia MEGA O.I.S. permite fotografierea in conditii cu luminozitate scazuta sau atunci cand sunt prezente surse de lumina artificiala.

In modul iA (Intelligent Auto) Mode, 4 functii de detectare functioneaza automat si simultan pentru a va optimiza setarile, astfel e mai usor ca oricand sa capurati fotografii frumoase in orice conditii. Modul iA include functiile: MEGA O.I.S. (Stabilizator Optic de Imagine ) pentru a preveni imaginile blurate cauzate de tremurul mainilor , Intelligent ISO Control pentru a detecta miscarea subiectilor, Face Detection AF/AE pentru a detecta fetele din cadru si Intelligent Scene Selector care identifica modurile de scena.

Noua camera DMC-S3 poate inregistra imagini in miscare la calitate HD (1,280 x 720 pixeli la 30 fps in format Motion JPEG ). Cu DMC-S3 utilizatorii pot sa isi incarce fotografiile pe Facebook sau filmuletele pe YouTube. Tot ce trebuie sa faca este sa bifeze fotografiile si inregistrarile pe care vor sa le incarce si sa conecteze camera la un PC. Datorita modalitatii aat de usoare de incarcare a continutului, utilizatorii isi pot impartasi fotografiile si inregistrarile video cu familia si prietenii, aflati oriunde in lume.

DMC-S3 este dotat cu un obiectiv superangular LUMIX DC VARIO de 28 mm si zoom optic 4x. Obiectivul superangular de 28mm permite capturarea unor cadre mai largi, in comparatie cu cele suprinse de o camera normala cu obiectiv de 35mm. Versatilitatea aparatului este de folos atunci cand utilizatorii vor sa fotografieze imagini de grup sau peisaje panoramice. De asemenea, pentru a fotografia subiectii aflati la distanta, functia Extra Optical Zoom permite extinderea zoom-ului la 8.4x la o rezolutie de 3 megapixeli, prin utilizarea partii centrale a senzorului CCD.

Camera foto DMC-S3 este dotata cu un Intelligent LCD de 2,7 inchi si rezolutie 230,000-puncte care ajusteaza automat stralucirea ecranului in functie de nivelul de luminozitate din exterior si care permite vizualizarea fotografiilor si a inregistrarilor video imediat dupa capturare. Datorita modului High-angle, ecranul poate fi vazut si dintr-un unghi mai jos, de exemplu atunci cand cineva ridica mana pentru a face o fotografie deasupra unei multimi.

Despre Evolio E470:

Evolio a lansat un nou GPS subțire cu diagonala de 4.3 inci și o greutate de numai 200 de grame. Evolio E470 – ECO dispune de cea mai nouă hartă a Europei (inclusiv România). Ca toate GPS-urile Evolio, produsul are actualizare gratuită online a hărţii României timp de 12 luni. E-470 se remarcă printr-un consum de energie redus cu 30% faţă de modelele din seriile precedente, încadrându-se în categoria produselor Eco.

Programul iMAP, disponibil gratuit la toate GPS-urile Evolio, permite accesul şi managementul la o colecţie îmbogăţită şi actualizată lunar de Puncte de Interes (POI): benzinării, bănci şi bancomate, hoteluri, pensiuni, restaurante, centre comerciale, locaţii de divertisment, instituţii ale administraţiei publice, gări, aeroporturi, spitale, farmacii etc.

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s