Depinde cine practică evaziunea fiscală… Dacă un amărât de românaș își deschide un chioșculeț și începe să vândă fără a avea toate documentele în regulâ riscă o amendă zdravănă de care nu poate scăpa decât „cotizând”. Ce se întâmplă în cazul marilor evazioniști? Tocmai am văzut ieri cu toții din buletinele de știri, însuși Premierul se deplasează pentru a da girul respectivilor pentru fiecare „investiție” mai răsărită …
Despre ce vorbesc? Despre afacerile chinezilor din românia care în proporție de 95% habar nu au ce e aia „bon fiscal”, „factură”, „impozit”, „tva”, „casă de marcat”, toate acestea sunt cuvinte grele pe care nu au avut motive să le învețe în România, în schimb cuvântul „șpagă” este cunoscut de către majoritatea „investitorilor” chinezi.
Ce putem face atunci când ne simțim discriminați în propria țară? Păi mai nimic … singura șansă ca astfel de nedreptăți să se mai întâmple ar fi o grevă fiscală, să uităm cu toții aceste cuvinte grele, să nu mai folosim nici noi românii case de marcat și facturiere iar atunci când vom fi amendați să dăm Statul Român în judecată pentru „Discriminare”, păi ce doar chinezii au voie să fie exceptați de la plata taxelor?

Recomand să citești și: „Cum ajung în China Town”

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s