Poate câțiva dintre cei care urmăreați periodic acest blog v-ați întrebat de ce nu mai postez atât de des.

Am optat pentru niște schimbări în stilul meu de viață care m-au făcut să fiu mult mai activ în off-line ceea ce m-a determinat să las activitatea online undeva în fundal.

Nu renunț la blog și nici la alte activități ce țin de online, doar că îmi doresc să mă bucur de viață.

Mi-aș dori să mă pot ocupa mai mult de promovarea pe Google în măsura în care aș căpăta libertatea de mișcare la care visăm cu toții, fie că suntem conștienți sau nu de asta.

Cine nu și-ar dori să se poată bucura de călătorii în cea mai mare parte a timpului fără a fi stresat și condiționat de sarcini de serviciu?

Știu că unii, mai norocoși, mai perseverenți sau mai lipsiți de inhibiții au reușit să își împlinească acest vis. Eu încă sper!

Acum interacționez cu foarte multe persoane în viața de zi cu zi și conduc mult printr-un București din ce în ce mai haotic.

Inspirație pentru articole bune de postat pe blog am cu vârf și îndesat, dar mai am nevoie de ceva timp pentru a reuși să îmi fac timp să le și redactez!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. Perfu

    Se circula haotic si din cauza unora care au masini dar nu cunosc si reguliile de circulatie si parcheaza cum vor ei , pe unde vor sau la intersectii vor sa faca dreapta de pe banda 3 sau 4