Podul Basarab


Pod hobanat -Pasaj Basarab, Bucuresti

A fost inaugurat cel mai lat pod din Europa la Bucureşti. Există multe critici la adresa acestei investiţii care par a fi pornite mai mult din invidie. Un lucru e cert: noul pod există, poate fi folosit, a schimbat aspectul oraşului în bine şi fluidizează traficul. Şi-a câştigat astfel Oprescu un sejur de 4-5 ani la Cotroceni? Rămâne de văzut.

Anunțuri

2 comentarii

 1. Când Inspectoratul de Stat în Construcţii i-a spus că nu poate să dea drumul la trafic pe Podul Basarab, nu a făcut-o pentru că dorea PDL Bucureşti să-i blocheze lui inaugurarea. Ci pentru că nu s-a făcut procesul de recepţie finală a lucrării. Orice român nu poate să-şi utilizeze construcţia până nu face procesul de recepţie finală a lucrării. Oprescu se crede însă mai presus de lege.

  Apreciază

  • Damna mult stimata si iubita, adevar mare graiti, dar cum ramane cu Pelicanu’, Euroconstruct, salile de sport si spatiile verzi facute in sate lipsite de alte chestii mult mai utile?
   Si …. mai bine sa inaugureze cineva o lucrare fara avizul inspectoratului de stat in constructii si sa reziste 500 de ani decat cu aviz si sa cada la primul cutremur de peste 6.5 grade richter (la viitorul astfel de cutremur numarati cate cladiri cu aviz au cazut si veti afla ordinul de marime al spagilor pentru respectivul aviz, sa dee domunul sa ma insel !)

   Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s