Reformarea Bisericii Ortodoxe Române


Biserica ar trebui să joace un rol important în închegarea relaţiilor interumane promovând un principiu pe care însuşi Mântuitorul a încercat să ni-l insufle în urmă cu peste 2000 de ani:  iubirea de aproape.
Acum Biserica a ajuns o unealtă de îmbogăţire materială în mâinile preafericiţilor.

Ce vreau eu de la Biserică?
Vreau ca atunci când calc pragul unei Biserici să-mi găsesc liniştea sufletească iar în interiorul ei să găsesc un Îndrumător care să-mi arate drumul spre pacea sufletească.
Nu intru în Biserică pentru a vedea straie brodate cu fir de aur. Nu vreau să văd cum Preoţii îşi vând sufletul pentru un pumn de galbeni. Nu vreau să văd oamenii ce pupă podeaua în speranţa că vor fi iertaţi de păcate dar nu fac nimc altceva în acest sens.

Dacă simţiţi la fel vă rog să accesaţi www.crestin.eu şi să vă exprimaţi acolo sentimentele şi opiniile despre Biserică. Site-urile oficiale ale BOR sunt unele ce nu acceptă comunicarea cu comunitatea tocmai de aceea m-am bucurat că există unul ce permite acest lucru şi sper că foarte mulţi preoţi cu frica lui Dumnezeu vor participa la aceste discuţii cu argumente. Iisus Hristos nu s-a ferit de întrebări sau de insulte din partea oamenilor ci a avut întotdeauna doar cu puterea cuvântului forţa să le răspundă. Părerea mea este aceea că toţi suntem fii Domnului, este de datoria noastră să fim copii ascultători, să nu ieşim din Cuvântul Tatălui nostru şi să ne Iubim ca fraţii.

Un popor sănătos spiritual v-a fi sănătos şi material !

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s