Țara lingăilor !


PD-L-ul a reuşit să transforme România într-o ţară condusă de lingăi incompetenţi, şi mătrăşită de toţi şmecherii fie ei de Dorobanţi sau Ferentari (prietenii ştiu de ce !).
Iaca argument de lingău: dacă 80% dintre angajaţii din privat trăiesc cu 700 de lei leafă de ce n-ar trăi şi bugetarii tot cu atât sau poliţaii cu 1000 de lei?!?
În întâmpinarea lingăului ce se simte cu musca pe căciulă, cum că la el m-aş fi adresat, vin cu următoarea informaţie : nici măcar 10% din muncitorii din privat nu câştigă mai puţin de 800 lei lunar ! Marea majoritate a muncitorilor din românia primesc un al doilea salariu la negru (sau în mână), din bani ce nu sunt declaraţi, deoarece la cât impozitează statul român forţa de muncă, nici nu-ţi mai vine să mai munceşti ! Pentru ca patronul să-i plătească angajatului bani negri el trebuie să desfăşoare activitate la negru, care activitate, la rândul ei generează noi locuri de muncă, dar la negru iacă istoria economiei libere adevărate dar ne îngenunchiate !
Vin în întâmpinarea lingăilor cu o soluţie pe care ar trebui să o analizezeîn fiecare în parte: cresterea taxelor şi impozitelor aferente profitului în detrimentul taxelor şi impozitelor aferente veniturilor de natură salarială în paralel cu o înăsprire a pedepselor pentru evaziune fiscală, măsură ce ar descuraja economia subterană !
Dacă vreţi să se muncească, încurajaţi retribuirea muncii!
Încurajând profitul, încurajaţi afacerile dubioase !
Într-o economie sănătoasă profitul trebuie realizat din muncă (producţie) bine retribuită (putere de cumpărare).

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s