The meeting between the Romanian president Tra...
Image via Wikipedia

Demisia sau demiterea lui Traian Igaş şi numirea unui ministru de interne competent, din siststem şi nepătat ar fi soluţia ce ar reuşi să cureţe din păcatele actualei Puteri.
Mergând pe stradă văd cum pe zi ce trece autoritatea poliţiei scade iar infractorii câştigă teren. Drogaţii fie ei consumatori de droguri uşoare sau nu au început să circule pe străzi nestingheriţi injectându-se ziua în amiaza mare, umblând cu seringa în dinţi sau cu punga de „aurolac” în mână, aşteptând la colţuri furnizori ai porţiei zilnice de „vise”. Oricât de nesuferit şi de antipatic mi-ar fi fost domnul Blaga pentru acţiunile sale de „colectare” de fonduri şi voturi pentru aripa Băsescistă a PD-ului şi pentru brânciul făcut domnului Petre Roman trebuie să recunosc faptul că avea o calitate: îşi ştia rostul degetului mare  şi chiar mai mult: se mai gândea şi la siguranţa omului de rând, prin urmare în timul şefiei sale la ministerul de interne avea autoritate şi o folosea atât în interes de partid dar şi în interesul cetăţeanului de rând iar infracționalitatea nu era atât de vizibilă, stresantă şi pe faţă !!!…

Anunțuri

Un gând despre „Demisia lui Traian Igaș

 1. Este inadmisibil ceea ce se intampla in tara asta,am ajuns sa nu mai putem trai si sa nu mai avem dintru moment in altul ce sa le oferim copiilor nostrii.
  Acet domn Igas oare asa isi face socotelile el:dupa ce vede ca nu mai are nici un ban in buzunar anunta familia ca nu mai au ce manca?S-au din moment ce vezi ca se suptiaza buzunaru poti reduce anumite cheltuieli inutile care in cazul de fata ar fi fost salariile de merit a unor lingai din M.A.I.
  Scuzatima ca va spun domnule Igas dar nu sunteti un bun conducator si locul dumneavoastra nu este aici.
  Ar fi trebuit ca toti angajatii M.A.I. sa isi dea demisia in masa;sa vedem cu cine isi face treaba in situatii de urgenta aceasta tara,si nu numai in situatiuile de urgenta dar misiunile cu cine le va mai face?Dar sunt foarte sigura ca asta nu se va intampla pentru ca poporul asta are si lasi.
  Asta e un stat care cred gandeste in somn la siguranta nationala;sincer au adus tara de rapa de cand sunt ei la conducere.

  Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s