Și pe blog Elena Udrea își dă cu stângul în dreptul.


În încercarea de a lămuri problema creditului domniei sale, doamna Elena Udrea, mult stimată şi repectată membră marcantă a Partidului Democrat Liberal, pilon de încredere al Guvernului României şi sprijin de nădejde al Prea Iubitului Nostru Preşedinte a procedat cam aşa:

… da, s-a împiedicat chiar în timpul explicaţiilor, Mai întâi a găsit un fraier care să-i preia terenul cu tot cu credit neperformant dar apoi cică nu prea găseşte cumpărători pentru apartamentele pe care le-a construit în vederea vânzării deoarece „… pentru a vinde e nevoie de cumpărători. Şi aceştia nu au existat până acum…(citat din blogul doamnei Elena Udrea)”. Aşa că mă întreb pe cine o fi strâns cu uşa doamna Udrea pentru a-i prelua terenul cu tot cu credit sau ce favor a făcut aceasta cumpărătorului ?

PS: După ce am citit câteva comentarii şi articole pe acel blog am fost surprins de cât de mult o deranjază pe această mult stimată doamnă toate vorbele ce îi sunt potrivnice, şi mai ales cât de mult o deranjază domnul Ciutacu.

Anunțuri

8 comentarii

 1. Aveti dreptate la faza cu comentariile. mie de exemplu nu mi-a lasat nici unul si nu erau nici pe departe jignitoare ci doar criticau la obiect aberatiile de articole.

  Apreciază

  • Acesta este motivul pentru care am scris acest articol: Un comentariu decent pe blogul mariei sala Udrea nu a putut fi aprobat, toti cei din PD-L sunt la fel ca si preafericitii bisericii, nu accepta criticile, vor sa traiasca in lumea lor, ceea ce ei nu realizeaza este faptul ca a negand un lucru nu il faci sa dispara. De exempl: daca ma lovesc si imi rup piciorul nu este suficient sa-mi spun ca nu am nimic, trebuie sa infrunt adevarul si sa actionez in consecinta !

   Apreciază

 2. Mira-m-aș să aibă ea și ceva creier în tocurile alea! 😆 E o găină-papagal-curier, care linge cuminte, transmite mesaje, nu mișcă în front sau mușcă la comandă.
  Cred că o supraestimezi, iar Băse nu poate chiar atât de tâmpit! Nu-l suport, dar nu cred că e genul de limbric care gândește exclusiv cu pișătoarea! 🙂
  Noapte bună

  Apreciază

 3. E mai ceva ca răposata. Îşi dă cu părerea în toate. Am impresia că cei ce-l creditează pe Băsescu ca fiind mâna forte ce conduce guvernul şi PD-L ul din umbră se înşală. Doamna conduce ţara din vârful pantofilor cu toc folosindu-se cu inteligenţă de darurile cu care a înzestrat-o mama natură.

  Apreciază

 4. Exact ca mult stimata și iubita Ceaușeasca, această mitomană demnă de a fi personaj în serialul despre familia Pârțag și guvernu’ lor, nu suportă niciun fel de critici!
  Pe Facebook și blogul personal, echipa îi șterge TOATE comentariile negative sau cât de fin negative. Pe Twitter dă block oricui o pune pe o listă al cărui titlu nu o avantajează sau care o critică. Are doar comentarii pozitive de la multe fake accounts, folosite doar pentru asta.
  În curând, va transforma brandul turistic Elena Udrea în brandul de țară Elena Udrea. Presupun că vrea să își organizeze Cântarea României exact ca Ceaușeasca, doar că țara se va numi Elena Udrea, iar imaginile vor fi cam ca ”pictorialul” cu paparazzi pe care și l-a regizat ea însăși la mare. Ce să ne mai mirăm de-o tranzacție întârziată?
  Vin vremuri grele pentru țara noastră din ce în ce mai blondă…

  Apreciază

  • –avand in perspectiva – folosirea perioada comunista si zidul cazarmii de la Targoviste – ca prezentare „turistica” -, „femela ” asta de plescoi [ cu litera mica toti si toate } ce se afla permanent in stare de „rut ” si in calduri – face ceva deosebit de „contsructiv ” atat pentru EA cat si pentru „masculul ” ciclop basescu traian posibil psihopat datorita faptului ca acesti doi mizerabil si borfasi vor fi si ei rezemati de acest zid –

   Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s