www.catedralaneamului.ro – un alt Site al hoților de la BOR


Nu înţeleg de ce Bisreica Ortodoxă Română se încăpăţânează cu prezenţa lor pe Internet, sfidând o regulă nescrisă a internetului şi tot odată pe toţi utlizatorii acestuia, ne lăsând nici o modalitate de feedback la vedere, doar un formular de contact ale cărui mesaje nu ştiu dacă le va citi cineva, de aceea am folosit unul pentr a le trimete următorul mesaj:
De ce nu permiteţi enoriaşilor să posteze comentarii pe nici un Site al BOR-ului?
Le este frică ciobanilor de oi?
Zilele voastre oricum sunt pe sfârşite, pe zi ce trece enoriaşii văd că faptele voastre sunt în contradicţie cu cele ale Mântuitorului !
Căiţivă şi renunţaţi la averile lumeşti, daţi dovadă de Credinţă şi Salvaţi-vă !
Construiţi Biserici în sufletele oamenilor nu în Piatră !

am folosit un limbaj apropiat de cel al lor pentru a transmite ceea ce văd că simt mulţi dintre semenii noştri şi sunt curios cum vor reacţiona !

Anunțuri

3 comentarii

 1. De mult asteptam un asemenea subiect! Uite ca in seara asta pot sa zambesc si sa imi spun si eu opinia referitoare la biserici/culte.
  Am vazut pe acest topic multe jigniri, unele dintre ele chiar nejustificate. Eu nu vreau sa aduc jigniri nimanui, vreau doar sa va spun adevarul pe care il vad eu.

  Cel mai sigur loc in vremurile astea este biserica. Nu iti trebuie foarte multa minte sa iti dai seama ca daca ai chiar si o bisericuta (sa nu mai vb. de un „complex” bisericesc) familia ta, urmasii tai (minim 2 generatii) sunt asigurate din punct de vedere financiar. De ce? Pentru ca in zilele de azi credinta nu tine seama de criza, de razboaie, de foamete, de necredinta. Tot timpul sunt slujitori ai Domnului. Inca de la inceput doresc sa va spun ca sunt un credincios al Domnului, doar ca asa cum vreau eu sa il vad, nu cum vor altii sa para. De 20 de ani, in Romania se construiesc biserici langa biserici. Fiecare preot doreste sa aiba mica lui „afacere” *imi pare rau, dar nu o pot numi altfel*, este afacere pentru ca de aici isi duce viata de zi cu zi si nu destul de simpla. Dar sa vedem de ce aleg acesti oameni sa construiasca „complexe bisericesti” si nu o biserica langa care sa fie un complex de locuinte. Cu cat biserica este mai mare si mai vestita, cu atat Dumnezeul lor este mai putred de bogat. Oamenii merg si pupa geamuri si stau la randuri de zeci de kilometri, doneaza bani, cumpara icoane, cumpara cruci si alte simboluri ale credintei. Oare cat din banii astia se duc pe case pentru oamenii nevoiasi, oare cu ce sunt ajutati oamenii? Un preot mi-ar raspunde: Nu ii cere Domnului bani pentru ca EL ofera dragoste. A dar voi ii oferiti LUI palate si EL sigur s-ar simti bine chiar in sufletele voastre. Oricum, ca si un rezumat in cateva cuvinte, biserica inseamna BANI si PROSTEALA! Dumnezeu nu mai este demult ceea ce este EL cu adevarat. A devenit un dinte de sfant, o icoana pusa pe perete, o unghie de la sf. asteapta, randuri de mosi si babe rugandu-se sa nu moara. Mergi sa te rogi LUI Dumnezeu, iar la iesire din biserica pentru un fir de garoafa sau salcie (ma refer la sarbatorile pascale) esti pur si simplu calcat in picioare. Unde este Dumnezeu!? IN BISERICA!!!
  Dumnezeu nu are nevoie de constructii pe mii de m3, nu are nevoie decat de noi.
  Acum, ce as face eu daca maine as deveni presedinte:
  Nu, nu v-as amaneta fara cuvinte…
  In locul acestor mici/mari biserici, as construi case pentru oameni. In loc, oamenii sa doneze 10 euro pentru biserica, as împar?i acesti bani astfel: 1 euro pentru biserica si restul de 9 pentru constructia unui bloc. Langa acel bloc as face o mica biserica inconjurata de alte 5-6 blocuri.
  Ganditi-va daca de maine s-ar demola toate aceste biserici asezate atat de strategic si in locul acestor biserici s-ar construi case, fabrici si langa toate acestea un mic lacas de cult. Oare Dumnezeu nu ne-ar mai iubi? Oare chiar trebuie sa ne „spargem in figuri” in fata LUI Dumnezeu? Poate o sa fiu judecat: Ce esti ma tu, Ceausescu sa dărâmi biserici? Nu, nu sunt Ceausescu, doar ca vreau ca oamenii sa inteleaga ca Dumnezeu nu te ajuta dupa marimea darului oferit, ci dupa dragostea pe care ii porti. Nu are nevoie de palate…
  Nu vreau sa scriu mai multe, poate ca am cazut intr-un sentiment absolut. Cei ce inteleg ce vreau sa spun, pot comenta fara probleme. Eu asta gandesc!

  Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s