După doi ani pandemici în care rațiune pare că nu mai are nici un rol în a anticipa ceea ce va urma, anul 2022 a început în forță cu temperaturi deosebit de mari pentru această perioadă a anului și cu un nou val pandemic, care parcă vrea să ne spună că vremea „frumoasă” de afară nu-i pentru plimbări și socializări.

Oare cu ce ne-ar putea surprinde 2022?

Cred că cel mai mare șoc pentru umanitate ar fi chiar dispariția brusca a pandemiei de SARS-COV 2. Obișnuiți să suportăm restricții absurde, cred ca nu v-om ști cum să ne bucurăm de faptul că putem reveni la normal.

O eventuală criză mondială de natură economică ar putea să nu ne mai ia prin surprindere după această perioadă în care oamenii au fost forțați să-și consume economiile sau să se împrumute excesiv fie pentru a pune în aplicare măsuri de protecție, fie pentru a putea să supraviețuiască șocului de a rămâne fără job.

O revoluție în sfera digitală nu ar trebui să ne surprindă. Poate că din ce în ce mai mulți oameni vor fi nevoiți să-și mute viața în universul digital, în timp ce economia mondială va fi profund afectată de criza procesoarelor. Poate ca astfel calculatoarele refurbished vor ajunge la mare căutare, așa cum prevestește piața autoturismelor second hand.

Care credeți că va fi marea surpriză a anului 2022? Oare va fi anul în care v-om lua contact cu o civilizație extraterestră? Poate doar un astfel de eveniment mă va surprinde așa cum m-a surprins un simplu virus care părea inofensiv la sfârșitul anului 2019.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii