Politicienii puterii încearcă să-și aproprie Biserica


Nu mă miră acest fapt deoarece atât mai marii B.O.R. cât şi majoritatea greilor din politica de azi din România nu sunt altceva decât mâini diferite ale aceluiaş aparat represiv şi de propagandă comunist numit Securitatea Statului, şi cum o vorbă din străbuni spune: „o mână spală pe alta”.  Şpaga, îngâmfarea, şmecheria ieftină, corupţia, şantajul, traficul de influenţă, furtişagul acestea sunt doar câteva din elementele comune celor două tagme.
Am ajuns să-mi fie ruşine că am fost botezat de un preot Ortodox, atâta scârbă mi-a produs această „organizaţie”.
Majoritatea românilor gândesc la fel, faptul că suntem complexaţi de prejudecăţi ne face să răbdăm în loc să spunem cu adevărat ceea ce simţim. Ne este jenă să-i cerem preotului o chitanţă, ne este jenă să-i cerem Statului să nu mai împartă din impozitele pe care noi le plătim, bani Hoţilor din Biserica Ortodoxă Română sub formă de salarii în timp ce părinţilor sau bunicilor noştrii li se diminuează pensiile pe motiv că nu mai sunt bani la buget, în tmp ce noi nu găsim medicamente în spitale pentru că nu mai sunt bani la buget, în timp ce noi tacem, porcii din Biserica Ortodoxă Română se lăfăie din banii noştrii precum porcii din politică.
Ştiu că acei puţini preoţi ce mai au încă frica lui Dumnezeu îmi vor da dreptate citind acest articol şi tocmai pentru că sunt preoţi în adevăratul sens al Cuvântului mă vor înţelege şi ierta şi mai ştiu că Dumnezeul al cărui Cuvânt ei îl răspândesc va zâmbi fericit atunci când va citi aceste rânduri !

Sursa: LaGrig.ro

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s