Obținerea unui împrumut fără a prezenta o adeverință de venit este adesea asociată cu problemele de a fi raportat ca un rău platnic. Este important să menționăm că valoarea unei garanții oferite poate să nu fie suficientă în cazul în care solicitantul are un istoric negativ de plată. Unele bănci pot fi flexibile, dar în majoritatea cazurilor cererea de împrumut va fi respinsă. Cei care au avut un împrumut anterior și nu au putut restitui toate ratele datorate, din cauza istoricului lor negativ, vor întâmpina dificultăți în a obține orice nou împrumut.

De aceea, este important să fii sigur că poți face față plăților înainte de a contacta o instituție financiară pentru un credit doar cu buletinul fara adeverinta de venit. În cazul în care nu poți plăti, vei fi înregistrat automat ca rău platnic în biroul de credit și obținerea unui împrumut în viitor va deveni dificilă. A avea un istoric de credit bun este important, deoarece în lipsa unui venit stabil există întotdeauna posibilitatea de a plăti ratele prin prezentarea unor garanții.

Costurile unui împrumut fără adeverință de venit cu garanție

De obicei, acest tip de împrumut are un cost mai mic decât un împrumut fără adeverință de venit pentru un rău platnic. La fel ca și în cazul creditelor acordate persoanelor cu venituri regulate, trebuie să analizezi cu atenție rata dobânzii anuale efective (DAE) pentru a înțelege exact cât va costa împrumutul cu garanție. În orice caz, există instituții financiare care oferă condiții avantajoase cu dobânzi foarte competitive.

Un împrumut fără adeverință de venit pentru studenți și rău platnici

Un împrumut fără adeverință de venit poate fi solicitat atât de către studenți, cât și de către cei care au avut probleme în trecut cu plata datoriilor. Astfel, poți aplica pentru obținerea unei sume de bani chiar și atunci când ești student cu normă întreagă sau nu ai un venit stabil. Atracția acestor credite constă în dobânzile foarte avantajoase care permit tinerilor să-și ramburseze împrumutul fără dificultăți. Trebuie însă să reții că suma pe care o primești poate fi utilizată doar pentru a plăti cursuri de formare sau alte cheltuieli universitare, relatează www.creditnebancarurgent.info.

O altă soluție este să demonstrezi că primești sume regulate, mai mici sau mai mari, de exemplu, din chirii sau să ai un co-titular care are venituri regulate.

Un împrumut fără adeverință de venit pentru rău platnici

Dacă te simți disperat și crezi că nu poți obține un împrumut din cauza problemelor anterioare cu plata datoriilor, trebuie să știi că te înșeli. Chiar și ca rău platnic, ai o serie de opțiuni disponibile.

Poți obține un împrumut prin oferirea unui bun mobil (gaj) sau a unui bun imobil (ipotecă) ca garanție.

Aceleași soluții se aplică și rău platnicilor sau celor care nu pot accesa împrumuturi tradiționale din cauza istoricului lor negativ cu băncile. Totuși, un împrumut fără adeverință de venit oferă o șansă și pentru această categorie și, prin urmare, dacă te încadrezi în această situație, trebuie doar să aplici și să înțelegi suma pe care o poți obține. De asemenea, este important să poți oferi garanții, cum ar fi un apartament sau o mașină.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns