Până la apariția Win10 nu mă conectam la internet până ce nu instalam un antivirus de încredere.

Am folosit de-a lungul anilor multe soluții: Avast, BitDefender, Kaspersky, Avira, McAfee, Norton, acestea sunt doar câteva dintre programele anti-virus de care îmi aduc aminte acum și cam asta este ordinea încrederii mele în aceste programe.

Eram atât de stresat de virușii informatici încât păstram informațiile de back-up pe un PC cu Linux pentru a fi sigur că nu-mi voi pierde fotografii sau alte fișiere importante pentru mine.

Odată cu apariția Win10 am început să am încredere în soluțiile de securitate implementate de Microsoft în Windows și am încetat să mai instalez alți antiviruși, în ultimii ani m-am bazat în exclusivitate [e Windows Defender, l-am păstrat actualizat la zi și nu am mai avut probleme. M-am simțit la fel de „safe” ca și atunci când utilizam Ubuntu.

Nu sunt convins că Windows Defender este cea mai bună soluție antivirus, probabil că și acum există programe Anti-Virus mai performante, dar cred că pentru cineva care utilizează PC-ul cu grijă și nu intra pe toate site-urile dubioase în căutare de filme și programe piratate, indecente sau crăcuite, Defenderul Windows este mai mult decât suficient.

Voi mai folosiți programe antivirus?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns