Revolut a acaparat o parte importantă a pieței serviciilor bancare din România pentru că este un serviciu bancar online destul de serios, care oferă posibilitatea de a primi și trimite bani instant, având comisioane transparente și destul de mici.

Pe lângă faptul că un cont Revolut nu este foarte costisitor, îti mai oferă și posibilitatea de a câștiga chiar și 1.000 lei pe săptămână, dacă reușești să atragi alți 5 noi clienți pentru ei.

Deși pare foarte simplu să câștigi acești bani, în realitate trebuie să ai puțin noroc, deoarece sunt câteva condiții foarte greu de îndeplinit.

Nu este suficient ca tu să recomanzi un link și ca altcineva să-l acceseze, trebuiesc cumulate următoarele condiții până la o dată fixă:

  • să-și facă un cont folosind link-ul trimis de tine
  • să-și alimenteze contul prin transfer bancar sau de pe un card
  • să-și comande un card fizic
  • să îsi atașeze cardul fizic la Google Pay sau La Apple Pay și să-l folosească contactless pentru a face cel puțin 3 cumpărături în valoare de minim 15 lei

Chestia cu cardul fizic este un hop destul de greu de trecut deoarece durează câteva zile până ce sosește, deci ar trebui ca potențialul client atras de tine să-și facă contul și să-și comande un card fizic imediat ce și-a făcut contul!

Nu ai Revolut?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu