Va deranjează insectele? Iată câteva metode eficiente prin care puteți să scăpați de muștele, țânțarii și moliile nedorite în casă.

  • Astupați fisurile dimprejurul casei. O modalitate buna de a scapă de insectele nedorite este sa nu le lăsați să-și facă vreun cuib lângă casa dumneavoastră – poate sa fie pe balcon, terasa ori în alte locații din curte. Deci umpleți toate crăpăturile vizibile care ar putea deveni tentate pentru insecte (în special albine și viespi).
  • Acoperiți mâncarea. Nu este un secret faptul ca muștele și viespile „trag” la mâncare. Dacă rămân resturi de mâncare pe masă, iar ușa de la terasă este deschisă, nu ar trebui sa va mire dacă în puțin timp casa o sa fie invadata de muște. Acoperiți inclusiv coșurile de gunoi și nu lăsați gunoiul în casă pentru mult timp.
  • Evitați utilizarea în exces a parfumurilor și balsamurilor de rufe. Viespile și alte insecte similare sunt atrase de arome dulci-mirositoare.
  • Rămâneți calm. Dacă o viespe se apropie de o persoana, prima reacție este ca aceasta sa dea din mâini și să intre în panică. Dar aceste mișcări pot provoca un atac. Păstrați calmul în loc să vă agitați și să încercați să scoateți cât mai repede viespea din casă.
  • Pentru a evita pătrunderea insectelor în spațiul interior din casă ori apartament, cea mai practică, ieftină, non-toxică / inofensivă și rapidă soluție este o perdea anti insecte.

Cea mai sigura metoda: perdea magnetica anti-insecte!

perdea magentica anti insecte
perdea magentica anti insecte
Aceasta este prevazuta cu magneți care se lipsesc imediat ce treceti de ea. Prin urmare nu sunteti nevoit sa o deschideți / închideți la fiecare trecere. Este utilă inclusiv pentru casele de vacanță și corturi. Este ușoară și se montează simplu, fără cusături sau alte elemente speciale de prindere.

Trecerea se face comod prin zona centrala iar perdeaua este confecționată dintr-un tip de țesătură foarte lejeră. Nu o să vă agățați în ea. Ea permite trecerea luminii, dar împiedică pătrunderea insectelor nedorite. Este potrivita pentru o casa la curte sau pentru un apartament. Pachetul complet include pe lângă perdea anti insecte kitul de prindere format din 16 pioneze (utile pentru ușile din lemn) și 12 benzi cu prindere Velcro (ideale pentru ușile din termopan sau fier).

Cat costa o perdea anti-insecte?

Prețul pentru o perdea împotriva insectelor pe care o poți lipi în cadrul ușii este de 30 de lei, dimensiune 210 x100 cm. Poți sa optezi pentru model negru clasic sau pentru un model colorat cu fluturi, pentru un plus de design.


Articol sponsorizat

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns