De foarte mult timp mă gândesc să premiez cumva pe cei care lasă des comentarii la articolele postate pe acest blog. Am fost zgârcit și am oferit doar link-uri în blogroll până acum.

A venit momentul să încerc a-i determina să-și expună părerile și pe acei cititori care nu dețin neapărat un site pe care să-l promoveze și m-am gândit că ar fi bine să organizez un concurs cu premii.

Despre Regulament

Va exista un regulament al concursului. Deja am început să redactez unul, dar mai am câteva aspecte de lămurit și m-am gândit să vă cer opinia vouă, celor care mai veniți din când în când pe acest blog, pentru a stabili clar ce premii voi pune în joc.

În mintea mea, îmi doresc să-i premiez pe acei cititori care vor răspunde în comentarii la cât mai multe din întrebările aflate în articolele viitoare marcate cu eticheta #concurs.

Acum nu-mi pot permite premii foarte valoroase, dar îmi doresc să le fac din ce în ce mai atractive, poate și cu ajutorul unor sponsori.

Mă gândeam la următoarele variante:

  • premii surpriză sub formă de pachete cu dulciuri și băuturi.
  • premii concrete sub formă de diverse bunuri anunțate clar înainte de începerea concursului: electronice, papetărie, îmbrăcăminte
  • premii sub formă de vouchere valabile la anumiți comercianți

Aștept sugestii

Ce valoare a premiului v-ar determina să vă abonați la acest blog și să postați 10 comentarii într-o săptămână?

Ce informații suplimentare ați dori să aflați din regulamentul concursului?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 10 comentarii

    1. Grig

      Ideal ar fi să „agăț” niște sponsori!

  1. Iulian M

    Poți pune un Gadget ceva mai ieftin și bun de exemplu.

    Însă cui îi trebuie premiile noastre, când știu că și noi punem greu pe masă pâinea ce-o avem?

    1. Grig

      Îți mulțumesc pentru răspunsul concret. Cine nu are nevoie de un premiu? Important este să existe un echilibru între efort și câștig, cost și beneficiu etc.

  2. Andrei Bucur

    Fă cumva să îi păstrezi că dacă îți vin concursomanii de pe facebook, ăia dispar.
    Eu am făcut câteva concursuri în trecut, la unele nu a venit mai nimeni, la altele a fost full. De exemplu am vrut sa dau niște ochelari VR, 0 comentarii :))) dar la un PSP sau un telefon a mers 🙂

    Cele mai bune pentru a ține comunitate e să faci cum face zoso…

    1. Grig

      Mersi pentru sfaturi! Eu pe FaceBook nu intru. Am o pagină pe care se postează automat articolele, dar nu am prea mare trafic din zona aceea. Abonarea la blog pentru a primi notificări va fi un criteriu eliminatoriu, așa știu că va depinde doar de mine să-mi mențin cititorii și după ce-mi trece cheful de organizat concursuri

  3. Perfu

    E greu sa-i tii pe loc dupa ce castiga 🙂

    1. Găsescu

      Există soluții la orice problemă. Timp să fie pentru a fi puse în practică 🙂

    2. Grig

      Sper ca până luni să pot termina de redactat „Regulamentul Concursului”, dar ideea este că vreau să-l fac săptămânal. Cumva să înceapă Lunea, să se termine Duminica iar la fiecare sfârșit de săptămână să dezvălui câștigătorul/ii concursului care s-a terminat cu o săptămână înainte.
      Voi reveni cu articole lămuritoare pe acest subiect imediat ce voi reuși să-mi pun toate ideile într-o formă ușor de citit și înțeles!

  4. Andrei Bucur

    Abonarea la newsletter e o idee buna, evident ca tot concursomani vor fi majoritatea dar e posibil totusi sa mentii cativa!