Răsfoind paginile acestui blog ați putea crede că am foame de bani. Apar din ce în ce mai des articole sponsorizate iar timpul meu nu-mi prea permite să scriu destul de des.

Este drept că banii nu strică, deși nu reprezintă chiar o sumă care să-ți permită să trăiești din postarea de astfel de articole. Motivul principal pentru care am recurs la această sursă de venit este acela că, deși nu duc lipsă de bani, mi-aș dori să fac din activitatea mea online o sursă de venit sigură, stabilă și suficientă.

Totuși, la cum am văzut că merg lucrurile în lume, s-ar putea ca internetul să devină un lux pentru consumatorul de rând. Deja am văzut cum criza energetică a îngenunchiat primul stat. Din păcate, nu cred că va fi singurul stat în dificultate și mai cred că mulți dintre noi vom fi îngenunchiați financiar din cauza costurilor tot mai mari cu energia de tot felul.

Foamea de bani se va acutiza în lume. Asta înseamnă că tuturor ar trebui să ne crească foamea de bani pentru a putea să ne facem viața mai ușoară în viitor.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns