Astăzi am ajuns la concluzia că vorbele din bătrâni sunt universal valabile și ele se pot aplica și în cazul tehnologiilor care au apărut în ultimele decenii.

Știți vorba: „Rău e cu rău, dar mai rău fără rău”?

Fix aceste cuvinte mi-au trecut prin cap atunci când am decis să las ambițiile de o parte și să revin la JetPack pe partea de gestionare a blogului și pe aceea de statistici, așa că am activat înapoi modulul.

Totuși, am dezactivat o mare parte a extensiilor acestuia, care îmi păreau inutile.

Deși modulul Postie lucrează destul de bine, a început să-mi lipsească editorul cu blocuri din aplicația mobilă JetPack.

Culmea este că mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest editor și eram destul de pornit împotriva lui.

Clar mă transform din ce in ce mai mult într-un bătrân conservator, reticent la schimbări.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. Cristina Dragomir

    Eu nu am renuntat niciodata la el. Mi se pare util din multe puncte de vedere. Din pacate, traficul a cam scazut de cand cu nenorocirea de G4 Analytics sau cum ii zice. Ori nu l-am setat eu bine. Ai vreun tutorial simplu in acest sens?

    1. Grig

      Pe la jumătatea lui ianuarie și mie mi-a scăzut destul de dramatic traficul venit din căutările organice, dar cred că acest lucru este normal. Google face update-uri la algoritmi periodic, iar în ultimul timp pune foarte mult accent pe viteza de încărcare a site-ului.
      Problema este că, din câte am eu impresia, ține foarte mult la experiența pe care au avut-o în utilizarea site-ului utilizatorii reali ai navigatorului Google Chrome.
      În implementarea G4 am avut probleme în a seta codul pentru versiunea AMP a site-ului, dar aceasta s-a rezolvat cu ajutorul modulului Site Kit by Google.
      Acest modul permite chiar eliminarea utilizatorilor înregistrați la site din statistici, ceea ce e un lucru excelent.
      E simplu să verifici dacă ai codul G4 instalat corect, verifici statisticile în timp real navigând pe blog de pe telefon și de pe desktop folosind navigatori diferiți în „private mode”.