Petre Roman e senator …


Poate că nu vă vine a crede, dar Petre Roman e senator. Îmi veţi spune: „Aşa, şi?!”, păi nu-i chiar aşa …
Decând şi-a băgat domnul Băsescu intrigile în PD, Petre Roman, idolul femeilor de la APACA, a rămas aciuat, stingher, în politica românească, sufocat de „greii” din PNL.
Cu timpul mândreţea de partid istoric s-a transformat într-o mare mocirlă, dar Petre Roman nu a zis nimic, a mers pe burta, sperând ca tactica „ciocul mic şi joc de glezne” să-i mai aducă o funcţie cât de mică înainte de pensionare.
Tactica sa a dat roade. Acum domnul Petre Roman e senator.
Se vorbeşte pe la colţuri cum ca dansul ar fi un om inteligent, moralist şi cu principii dar ca n-ar avea forţa sa se smulgă din mlaştina PNL.
Acum are şansa să-şi demonstreze valoarea morală, e senator, nu mai are nimic de pierdut. Ar putea să se folosească de tribuna paramentului pentru a demasca mârşăviile, la urma urmei acesta este şi rostul imunităţii parlamentare în ceea ce priveşte declaraţiile politice!

Anunțuri

Un gând despre “Petre Roman e senator …

  1. Petre Roman mai traieste? Si traieste in Romania? Eu nu l-am mai vazut la fata de nici nu mai stiu cati ani. E drept ca la televizor nu ma mai uit decat pentru vreo finala de Champions League sau vreun jurnal de stiri serios sau vreun film prins la intamplare. Altfel nici nu am de unde sa aflu de starea de bine a politicienilor romani. Na, ca-mi vin pe limba cu cuvinte urate la adresa lor. Si nu se cuvine ca sunt si ei oameni, nu? 😉

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s