E greu dimineața fără cafeaua cu care te-ai obișnuit. Dacă espressorul care ți-a făcut diminețile mai bune ani la rând a început să se simtă prea exploatat și a decis să intre în grevă, defectând-se, ai o decizie importantă de luat: Îl repari sau cumperi altul?

Merită reparat automatul de cafea?

Nu orice automat de cafea merită reparat. Dacă ai avut un aparat pe care l-ai luat cu 2 – 300 lei de pe eMag sau din Lidl și s-a stricat, nu merită reparat decât dacă este în perioada de garanție, la centrul care este trecut în Certificatul de garanție. A ieșit din garanție și s-a stricat?! Nu ai altă soluție la îndemână decât să-ți cumperi altul. Ieși în avantaj așa.

Dacă te-ai folosit de un espressor mai răsărit, un Saeco, Krups, DeLonghi sau altă firmă din cele care știu să facă automate de cafea mai profesionale, pe care ai dat ceva mii de lei, cred că ar fi cazul să cauți un atelier care se ocupă cu reparea aparatelor de cafea. Chiar dacă vei da câteva sute de lei pentru reparație, vei avea un aparat ca nou, care te va mai servi încă mult timp. Și în cazul acestor aparate, mai răsărite, este bine să verifici, înainte de a căuta un service, dacă se mai află în perioada de garanție și cine se ocupă de garanția produsului, pentru că nu-i bine să arunci cu banii, dacă poți rezolva problema gratis.

Unde poți repara espressorul?

Dacă este în garanție, cel mai bine ar fi să apelezi la service-ul recomandat de vânzător / producător, nu neapărat pentru că ar oferi servicii mai bune și mai rapide, ci pentru a nu pierde garanția. De regulă, pe certificatul de garanție al produsului se găsesc și centrele de service, cu date de contact și condiții de garanție.

Dacă ești din București sau împrejurimi și ai ghinionul să ți se defecteze automatul de cafea după ce a trecut perioada de garanție, îți recomand să apelezi la serviciile Saeco Service Express. Vei da de oameni pricepuți, care știu ce fac și care îți vor acorda toată atenția de care ai nevoie, fiind o firmă mică, de familie, vor face tot ce le stă în putință pentru a-și păstra o reputație bună în domeniu. Nu au prețuri mici, dar nici nu sunt scumpi, având în vedere serviciile pe care le prestează.

Nici nu este nevoie să te deplasezi cu aparatul de cafea până la ei, deoarece au făcut o tradiție din a oferi serviciul de PickUp&Return.

Procedura este simplă: îți ridică aparatul, îți trimit constatarea cu estimarea de cost și dacă le dai acceptul ți-l vor aduce în câteva zile în parametri de funcționare, de cele mai multe ori fără a te mai taxa și pentru transportul aparatului.

Ai un espressor defect?

Poți contacta service-ul prin WhatsApp folosind butonul de mai jos:

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns